Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα ΝΕΑ Ενθουσίασε το κοινό της Βέροιας το κρασί Montepulciano

Ενθουσίασε το κοινό της Βέροιας το κρασί Montepulciano

Με μεγάλη επιτυχία, σε μια ευχάριστη και γιορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012, στο ασφυκτικά γεμάτο lounge café McOza στη Βέροια, η παρουσίαση των κρασιών της ποικιλίας Montepulciano της Γεωπόνου Ευστρατίας Ταζογλίδου.

Η κα Ταζογλίδου μίλησε για την ιδιαίτερη αυτή ποικιλία, τα κρασιά Montepulciano τα οποία παράγονται κυρίως στην περιοχή της Τοσκάνης. Όπως τόνισε η ίδια, η αγάπη της για το κρασί και για τον τόπο μας και η πολυετής εμπειρία της στο χώρο της αμπελουργίας συνετέλεσαν στην επιτυχή καλλιέργεια της ποικιλίας στην γειτονική μας περιοχή.

Το πολυπληθές κοινό της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το κρασί ΜΕΛΥΔΙΟΣ της φετινής σοδειάς και στη συνέχεια το παλαιωμένο σε γαλλικά δρύινα βαρέλια ΑΝΕΜΟΛΙΑ. Τα δύο κρασιά τα οποία συνοδεύονταν από εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά τυριά και αποξηραμένα φρούτα, απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές απ’ όλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος της Βέροιας κ. Χαρούλα Ουλσουτζόγλου, οινοπαραγωγοί της περιοχής μας, φίλοι του κρασιού και της οικοδέσποινας.